Unibet pariuri sportive

Gennaro Gattuso sa alăturat echipei Serie B din Pisa ca antrenor, la o lună după ce a demisionat din post în semn de protest față de condiții de muncă proaste.

Se aștepta ca cei 38 de ani, “Dacă aș fi fost un spaniol natural, criticii mei ar spune că am avut un joc bun” Citește mai mult

Fostul mijlocaș al Italiei și Milano a condus Pisa la promovare de la în sezonul trecut, după ce a câștigat un playoff cu Unibet pariuri sportive două pene împotriva lui Foggia și a spus că a Unibet fost la fel de bun ca și câștigarea Ligii Campionilor cu Milano. El a renunțat la 1 august, spunând că au existat “probleme pe o zi “și că clubul nu are o pasiune.” “Condițiile minime pentru a putea continua această lucrare cu pasiune lipsesc”, a declarat Gattuso, într-o declarație publicată de La Gazzetta dello Sport. “Dificultatea face parte din slujbă și cred că am arătat, în special în timpul sezonului trecut, că nu mi-e teamă de obstacole.” Dar aici, marca a fost destul de clar depășită.Există noi probleme pe o bază zilnică care tocmai s-au adunat, chiar din ziua în care echipa a început Unibet pregătirea înaintea sezonului. Acum, ambiguitatea în centrul clubului și al conducerii sale a depășit în mod clar situația. ”

Cariera de coaching a lui Gattuso a luat roluri de conducere în întreaga Europă, inclusiv Elveția și Italia. El a fost demis după trei luni, în partea Unibet elvețiană, Sion, înainte de a se alătura lui Palermo, unde a fost demis după șase jocuri.În 2014, și-a încercat norocul cu OFI Creta, care se confruntă cu probleme financiare și, potrivit lui Gattuso, “se luptau să-și hrănească jucătorii”. El a durat șase luni în care a dat un ex- în 2015, Gattuso a declarat că își va plăcea să se întoarcă pentru a-și gestiona fostul clubul Rangers. Într-un incident din sezonul trecut, el a plesnit un membru al personalului său de Unibet coaching în timp ce în calitate de jucător, Gattuso a fost acuzat de “comportament nesportiv brut” după ce sa ciocnit cu antrenorul echipei Tottenham Hotspur, Joe Jordan, în 2011.

Rate this post