Unibet online fogadási

unibet MagyarUnibet új játékos a romániai fogadási piacon. Belépett a területünkre az offline Unibet Ügynökség nehézségeinek köszönhetően, az ONJN által bevezetett új játékszabályok engedélyével.

Ezúttal a Unibet átvette a PublicBet összes offline ügynökhálózatát, és kihasználta az online licitálási szakasz megnyitásának engedélyezési lehetőséget. A hivatalos weboldal a www.efortuna.ro és a Unibet által kínált összes szolgáltatást nyújtja ügyfeleinek, akár offline ügynökségektől, akár azoktól, akik fiókot akarnak nyitni az online modulon.

Unibet bónusz – Regisztráció »

Első pillantásra a Unibet webhely professzionális és könnyen használható. A Kezdőlapon röviden bemutatjuk az összes szükséges információt, hogy elindítsa a fogadási karrierjét ott. A weblap 3 oszlopának felosztása kiválóan alkalmas a fogadók számára a leghasznosabb információk szintézisére.

A bal oldalon a gyors linkek, a kedvenc elemek és a támogatási szolgáltatások része felülről lefelé jelenik meg, amelyek mindegyike optimalizálható a fiók megnyitásakor. A fenti fogadásoknál megjelennek azok a sportágak, amelyek közül választhat a fogadási selejtező.

A bal oldali oszlop végét a Unibet futó legújabb promóciók biztosítják. A középső oszlopban az aktuális akció, ahol élő események fogadhatók, majd a sportesemények legszebb sporteseményei a weboldal bal oszlopában.

A középső oszlopban olyan sportesemények is megjelennek, amelyek fogadhatók, ha a bal oldalon egy bizonyos sportágat választasz. A jobb oldali oszlop fő célja a fogadási tét, ahol az összes olyan tétet, amelyet a fogadási opció kiválasztásának unibet sportfogadás bónuszok területéről választasz ki. A fogadási asztal után a Unibet bemutatja a bónuszokat és promóciókat, amikor fiókot nyit meg.

300 RON bónusz – Regisztráció »
Bónuszok és Unibet promóciók

Az online környezetből kiindulva a Unibet olyan bónuszokkal és ígéretekkel rendelkezik, amelyek minden olyan ügyfél számára előnyösek, akik új számlát nyitnak a sportfogadások, a kaszinók vagy más kínált szolgáltatások számára.

Bónusz a sportfogadáshoz

Amikor új sportfogadási számlát nyit meg, a Unibet INGYENES BET-et kínál Önnek. Ezt a bónuszt akkor kapja meg, ha megfelel a “Általános Szerződési Feltételek” részben felsorolt ​​jogosultsági feltételeknek.

Ez a bónusz nem az egyetlen, amelyet a sportfogadásra kínálnak. Ha a tétet mobiltelefonján fogadja, a második 20 RON-os bónuszt is felajánlhatja.

A sportfogadási rajongók 45 dolláros bónuszt kapnak, hogy megismerjék tudásukat és szerencséiket, ha új számlát nyitnak a Fortuna-n.

A Unibet bónuszai itt nem állnak meg. A kaszinójáték szerelmeseinek Unibet bónusza van az első befizetésnél, további pénzt, hogy élvezhesse ezt a szakaszt, amikor különböző kaszinókban, videopókereken, résidőkön vagy más alkalmazásokon játszol.

A kaszinóban a meglepetések nem csak megállnak a 800 Ron kezdeti bónusszáján, mert a Unibet második kaszinó egyenlegénél 500 RON-os második bónuszt kínál.

Miután belépett a kaszinó világába, találsz más szupercsapokat is, mint pl. A különböző JACKPOT-okat, amelyekben készpénzben vagy, ha hűséges játékos vagy. Más szóval, a kaszinóban összesen 1300 RON bónuszt kapsz, ami élményt nyújt a Unibet kaszinójátékokban.

300 RON bónusz – Regisztráció »
Mindezek a bónuszok és promóciók lehetnek a tiéd, ha Unibet ügyfélré válsz, és ezt az alábbi űrlap kitöltésével töltheti le.

Amint a képen látható, a regisztrációs folyamat egyszerű és intuitív. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölt egy kötelező minimális személyes adatot az űrlapon, és kövesse a fiók megnyitásának lépéseit.

A számla megnyitásának megkezdése után azonnal befizethet a meglévő bónuszokra és promóciókra. A letéttel az alábbi képen látható lehet.

A befizetés után olvassa el újra, ha nem olvasta el a “Szerződési feltételeket” című részt, hogy elkerülje az olyan hibákat, amelyeket az ügyfélszolgálat nem tud megoldani.

Bármely licitíró, aki tiszteletben tartja és elfogadja a fogadást, meg kell nyitnia a Unibet számlát, hogy élvezhesse az online környezetre vonatkozó egyedi promócióit.

Mint bármely Unibet online fogadási ház, találunk pluszokat, és azokat ki fogjuk fedezni, hogy találkozzunk velük.

read more: http://sk-bonus.com/unibet-sportfogadas-bonusz/

Rate this post