Sportingbet fogadás bónusz

Sportingbet bonuszA Wettbüro Sportingbet tőzsdén jegyzett társaság a Bécsi Értéktőzsdén. A világ egyik legismertebb online szerencsejáték-szolgáltatójának számít. A cégről a bwin.org oldalon olvashat. A cég több mint 20 millió játékos bázisával rendelkezik világszerte. Ezek a játékosok kihasználják a játéktermékek teljes portfólióját, beleértve az online pókereket, kaszinókat, szórakoztató játékokat és sportfogadásokat.

A Sportingbet Csoport 1400 embert foglalkoztat, akik közül 800 közvetlenül Bécsben. Tavaly a cég forgalma eléri a 800 millió eurót, ebből 200 millió euró volt a sportfogadás. A csoport támogatja a híres klubokat, mint a Real Madrid vagy a Bayern München, és a MotoGP Motorrad egyik partnere.

Bónusz 50 € – Sportingbet regisztráció!

Regisztráció a Sportingbet-nél
Regisztrálj magadnak, és nyisson meg egy fiókot, amelyet minden állampolgár 18 év alatt tehet. Ehhez be kell töltenie a regisztrációs űrlapot. Ez megtalálható a weboldal tetején a “Regisztráljon most” alatt. A nagyobb kivonások és betétek esetében meg kell vizsgálni az azonosságot.

További információ a Sportingbet

A Sportingbet fogadási bónuszok az interneten szuverén kínálja a legszélesebb sporteseményeket, amelyek fogadhatók. Ez is az egyik legjobb fogadási irodája az élő fogadásoknak. A labdarúgás fogadása során minden európai versenyre fogadhat, beleértve az alsó és a Sportingbet bónuszt is, a labdarúgó-mérkőzéseken a fogadási lehetőségek számát (a játék nyertese, OVER / UNDER stb.). Ugyanez igaz a jégkorongokra is, amikor megtalálja az összes európai jégkorong bajnokságot, és vannak tengerentúli NHL-k is. Más sportágak közül a tenisz és a kosárlabda nagyszámú fogadására lehet számítani.

Fogadási nyereményszorzó ajánlat a Sportingbet

A Sportingbet a rekreációs játékosok sportfogalma. Az esélyegyenlőség ~ 91,5%, a kombinált versenyeken pedig a fogadási esélyek 1,91-1,91 között vannak – ez az átlagos a fogadási üzletekben. Attól a ténytől, hogy a könyvesbolt inkább a szabadidős játékosok számára készült, más tény is attól függ, hogy a fogadás során hamarosan korlátozható, ami korlátozhatja a kissé fejlett időjárást. Ha azonban nem használsz tízezreket, a Sportingbet bónusz fogadási üzlet jó választás az Ön számára.

Betétek és visszavonások a Sportingbet

Betétek és visszavonások esetén különféle fizetési módokat használhat. Az elektronikus pénzzsákok használata Moneybookers / Skrill és Neteller és banki átutalás ingyenes (betétekkel). Ha Visa, Visa Electron és Mastercard hitelkártyákat szeretne használni, 2% -os díjat számol fel. A kifizetések ingyenesek a Sportingbet, de a probléma hosszabb várakozási időt javasolhat bizonyos időjárási körülmények esetén, körülbelül 2-5 napig.

Ügyfélszolgálat Sportingbet

Az ügyfélszolgálattal folytatott kommunikáció meghatározott sablonokon alapul, és ha problémát szeretne megoldani, akkor mindig beszéljen és dolgozzon egy adott személyrel. Ha azonban sikerrel jár, akkor nagyon szép és hasznos embereket várhat.

Rate this post