Schalke bizonyítja, hogy nem mindig kapod meg, amit megérdemel, de amire szükséged van

A legyőzött látogatók számára egy természetfeletti összeesküvés a vágy gömb alakú tárgya és az eddig értelmetlen Royal Blues között az egyetlen logikus magyarázat a 4-0 végeredményre, amely kevéssé kapcsolódik a pályán lévő eseményekhez. „Egy vagy két gólt nyertünk túl soknak” – vallotta be egy megkönnyebbült S04 sportigazgató, Christian Heidel. De természetesen nem érdekelte. – Mindezek a pontok. A csapat ma az első perctől adta meg Betclic mindent. És bár minden nem igazán futott ki a labdarúgásból, úgy éreztem, hogy a férfi futballját játszottuk [a junior szinttel ellentétben].

Süddeutsche Zeitung számára Schalke kihúzta magát csoda helyreállítása ”. – A felszabadulás cselekedete – tette WAZ.A bajnoki szezon első győzelmét, miután öt vereséget ért el az új menedzser, Markus Weinzierl után, a gelsenkircheni eufóriás támogatók végső fütyülése után sokáig ünnepelték. Ők jobban tudnak, mint mások, a fájdalmas tapasztalatokból, hogy nem mindig kapod meg, amit megérdemelsz ebben a játékban. De néha megkapja, amire szüksége van. Mivel a második félévben hirtelen elhullott, hirtelen esély nélkül hirtelen életbe lépett, Schalke megdöbbentette a jó szerencséjüket, mint egy késő 80-as évek, az új iskola hip-hop-termelője, aki megragadta a James Brown Funky People összeállítását: hirtelen A BMG helyettesítője, Lars Stindl elvesztette a labdát, Ibrahima Traoré kényelmesen megtámadta Eric Maxim Choupo-Moting-t a dobozban, Betclic puha büntetést, 1-0 (Choupo-Moting, 52 ‘). Hat perccel később a hazai oldal még kettőt adott hozzá.A Breel Embolo-t aláíró lemez Schalke (56 ‘) első gólja és Leon Goretzka 3-0 (58’) lett. Embolo, 19, idővel negyedik percet adott hozzá. „Nem akartuk hallgatni a körülöttünk lévő negativitást” – magyarázta a svájci nemzetközi. Első célját ünnepelte a fülével.

Eberl harrumphed: „A labdarúgás nem mindig igazságos és magyarázható. Jól játszottunk, de Schalke három gólt szerzett a megfelelő pillanatban, egy kis lendületet adva nekik ma. ”De nem csak rossz szerencséje volt. A Gladbach középpályás, Christoph Kramer úgy érezte, hogy csapata „túl hektikus” lett az első Schalke-cél után, ami egy zavaró pszichológiai gyengeségre utal. Valamilyen oknál fogva az egyik bajnokság legjobb ellentámadási oldala abbahagyta az otthont.A 14 Bundesliga játékban csak egy győzelem egy olyan bajnokság, amely nem méltó egy Bajnokok Ligája csapatához – és azt is elmagyarázza, hogy André Schubertnak még mindig meg kell győznie az összes belső kétséget. – Nem vagyok biztos benne, hogy minden probléma Betclic mobil sportfogadás eltűnt – mondta Heidel. Míg a vasárnapi hozzáállásuk és munkaképességük sokkal jobbnak tűnt, Weinzierl-nek több időre lesz szüksége ahhoz, hogy a reaktív középpályás sajtolórendszerét Augsburgból sokkal technikailag tehetségesebb 04-es csapatba igazítsa. Nem lesznek képesek túl sok játékot nyerni azzal a mennyiségű birtoklással, hogy biztosak legyenek, és csak annyi alkalommal van Heidel, aki sürgős „ébredéssel, egy kieséses” előadással foglalkozhat a csapattal hétköznap. „Nem volt túl hangos, és nem használtam a PowerPoint-ot, amint azt néhányan jelentették” – mosolygott az 53 éves.Facebook Twitter Pinterest Schalke támogatói élvezik, amit Gelsenkirchenben látnak.

Annak érdekében, hogy a bajnokság legszebb klubját komolyabb ruhává tegye, a helyi tabloidákra szivárog, és meggyőzi a beszédes főnököt, Clemens Tönnies-t, hogy távol maradjon a mikrofonoktól . Ez a két figyelemre méltó eredmény egy viszonylag rövid idő alatt – Heidel átvette a Horst Heldt-et nyáron – értékes lélekhelyet teremtett a kiábrándító nyitó héten. Sokkal hosszabb időt vesz igénybe, ha felépítjük a szükséges eszközöket, például egy teljesen működő kutatási hálózatot.Schalke a múltban a barátságos ügynökökre támaszkodott.

Vasárnapi 4-0 győzelem, a legszebb pontszám, mivel az oszlop oszlopaiból egy éjszaka 20 év múlva jött haza Camden piacon egy édesgyökérrel Előfordulhat, hogy nem teljesen fordulópont a Weinzierl emberei számára. De legalább az asztal alján állnak, és készen állnak arra, hogy a Schalke 04 kifejezéseken annyira jellegzetesen stabil és csendes haladást fejlesszenek ki, hogy végül a teljes forradalomhoz vezethet. Beszélési pontok

Rate this post