Játszani stílussal: hogyan viselkedett a futball

A footie utazásom az otthoni városomban, Readingben kezdődött az 1950-es évek végén. Azóta Reading FC-játékosokat a Biscuitmen-nek nevezték, a Huntley & amp; Palmers gyár, amely füstöt robbantott a láthatáron. Világosan láthattuk a ládánk ablakából. Az Elm Park esőkötésű teraszainak kivonása nagy kihívást jelentett, véleményem szerint minden olyan dinamikus játékot, amelyet gyakran feszített demob öltöny falai és mocskos John Collier köpenyek blokkoltak. Az összes olvasójátékból a tizenéves koromban részt vettem, különösen a Biscuitmen v Man Man, ami még mindig a memóriában marad. Még mindig emlékszem arra, hogy a szörnyű Bet365 mobil fogadás  süllyedő érzés, ahogy a Man City lads gólt szerzett. Az utolsó megegyezés 7-0 volt.Facebook Twitter Pinterest Fever pálya: Kevin Keegan, felesége, Jean és az 1970-es évek megfelelő juhászkutya. Fénykép: Bob Thomas / Getty Images előzőleg megtörtént: az ellenkező csapatban hamis személyes sértések. Emlékszem egy Stuart nevű tenyésztőre, aki bosszút állt Mike Summerbee-nél – a hét célból háromat – legendás kagylójáról. Summerbee-nek volt valami, amit csak a teljében figyeltem meg: csillogása, karizma, híresség és stílus volt. És tetszett a nagy orra.De ami a legfontosabb, hogy a legjobban párosodott (és itt jöttünk az igazi elefántra a szobában, az egész raison d’être az én létemre) a legnagyobb, legjellemzőbb, legkeményebben öltözött és legendásabb futball népi hős mindenben idő: Georgie Best. A legjobb – az ötödik Beatle, a fickó a Jag-szal és a szajré – a labdarúgó-divat védőszentje volt és mindig lesz. A Man City-i bűncselekményt megelőző évben a „Buzzer” Summerbee és George Best egyesítették a tehetségüket olyan módon, amely a stílus-őrült elme felrobbantotta. Egy boutique-t nyitottak együtt! Ezek a két rendkívüli játékos a halálos ellentétes Manchester csapatoktól… tetszett a divat is!

Számomra valami csodálatosan életet támasztott alá George Best hiábavalóságáról és az egyszerű öltözködéséről.Ő volt a mi munkásosztályú fiúnk. elegáns, résfogú Adonis. Akkoriban elbűvölő George és a lóversenyzők légiói, akik követték a vezetését, reményt nyújtottak nekem, és bárkinek, aki megpróbált menekülni egy komor kekszgyárból. George-val, mint a csípős piperrel, az új generációs játékosok felfedezték a szajhát, a cápa-öltönyök, a polo-nyakok, a Bet365 mobil sportfogadás medálok, a kubai sarok, a Chelsea csizma, a hip-hugger nadrág és az E-Types világába. Egyszerűen fogalmazva, meredek dühöngés mod. Facebook Twitter Pinterest A stílus stílusa: Mario Balotelli érkezik Manchesterbe. Fénykép: Eamon és James Clarke / PA kép

És így van a mai labdarúgó csillagokkal, még inkább.A Ferraris, a mentális hajvágásuk, a Louis Vuitton monogramos kerekek, a tetoválásuk és a Givenchy rothadó rottweiler pólók révén a kortárs készpénzben gazdag footie játékosok ugyanazt a játékos keveréket használják, mint a flash és az optimizmus. Lehet, hogy a sávok rossz oldaláról származik, de ha keményen dolgozik és szerencsés vagy, akkor maga is újra feltalálhatja magát, és elkerülheti a kekszgyár sorsát. Vagy legalább próbálja meg. Igen, néha a mai fiúk, az obszcén mega-gazdagságukkal, egy tad nouveau riche. De jobb, ha nouveau riche, mint a nouveau szegény, ugye?

Rate this post