Bet365 online sportfogadás

A Bookmaker office Bet365 2010-ben alakult. Az iroda a “Belona N.V” társasághoz tartozik, amely szintén tulajdonosa a BC 1Betnek. A Bet365 a holland Curacao-szigeten van bejegyezve. Az iroda honlapja népszerű a görögökkel, akik a közönség egynegyedét alkotják.

A könyvesbolt hivatalos honlapja ugyanazon a címen található, és csak két nyelven áll rendelkezésre – angol és német nyelven. A listában a 24 pénzegység csere javasolt, a legnépszerűbb, amely az euro, amerikai dollár és a font sterling, és a online sportfogadás számla nyitható orosz rubel.

A portál Bet365 kialakítása kellemes, sötétszürke színű, sajátos narancs-fehér elemekkel. A kezelőfelület egyszerű és intuitív, ezért a webhely orosz nyelvű változatának hiánya ellenére nem nehéz megérteni, hogy hol és hol található. A portál motor erőteljes és működőképes, azonnal betölti a weboldalakat és növeli a biztonságot.

Egy sor sportágnál a vonal átlagban van, nincsenek konkrét irányok, például a politika, a kultúra és a szórakozás díjai. Kényelmesen – az egyes sportcímek mellett megjelenik a közelgő mérkőzések száma, amikor sok versenyző megmutatja az ajánlatok számát, vagy egyáltalán nem létezik ilyen számszerű tipp. A bajnokságok köre átlagos, a legjobb meccseket az európai labdarúgás, a kosárlabda, a tenisz és a jégkorong kínálja.

Együtthatók átlag feletti, ezek különösen vonzóvá hátrányok és összesítve, ahol sok az események azonos nyerési esélyeit úgy állapítják meg, 1,92-1,92 és 1,93-1,93, amikor a legtöbb versenytárs hasonló események becsült sokkal alacsonyabb, általában 1,85-1,90 (mindkét oldalon) . Az átlagos bookmaker margin körülbelül 4%. Egyes játékosok úgy vélik, hogy a Bet365 együtthatók a jól ismert Pinnaklesports irodából másolnak; idézőjelek még mindig különböznek egymástól, de nem is tudják ezt megkérdőjelezni, mert az irodák gyakran azonos hibákat kapnak. Az egyszerű használat érdekében a webhely többféle együttható formátumot támogat – tizedes, frakcionált és amerikai.
A fogadások a mérkőzés során használhatják a megfelelő részt, ahol mindig elegendő élő fogadást találhat, de csak a legnépszerűbb sportágaknál. Festés élő szegény, átlagos árak, valamivel alacsonyabb, mint a prematchevoy sort, de gyakran vannak vonzó ajánlatok, különösen a felső mérkőzést.

A hiányosságok közül megjegyezhető, hogy a mérkőzések internetes közvetítése nem áll rendelkezésre online, és nincs olyan grafikus matchtracker sem, amely a jelenlegi játék fontos pillanatairól tudósít. A fogadásokat általában mobil sportfogadás késedelem nélkül fogadják el, bár a 20-30 másodperces késleltetés nem kizárt, ezért tartsa szem előtt, ha élőben játszol. Az árak kiszámítása általában 10-15 percet vesz igénybe.

Az új ügyfelek számára a Bet365 , ehhez az első befizetési bónuszkódot (10 € -tól) kell felhasználnia. A bónuszt 24 órán belül automatikusan jóváírják. Annak érdekében, hogy a készpénz a bónusz nem lehet később, mint 21 nappal a kézhezvételétől bónusz, az összeg a betét és a bónusz, hogy tegye le legalább 12-szer különböző rendezvényeken tényezővel 1.80.

Amellett, hogy az alapvető Bet365 start bónusz van egy bónusz 15 € mobil fogadás lelkes telefonok és tablettát, amely beszerezhető az új és a régi ügyfelek, az első tét bármely sportesemény egy tényező 1,80 a mobil eszközön.

A minimális tét 1 € (egyenleg a számla pénznemében), a maximális tét – változik és függ a sporttól, az esemény népszerűségétől és a tét típusától. Alapértelmezett magasságra Bet365 elég magas, például a netopovyh meccsek maksbety tartományban a $ 50 és $ 900 a kosárlabda Euroliga korlátozza $ 1400-2000, és az NBA-ben, és nem $ 1000-9000 számára egy fogadást, labdarúgó lehet azonos magasságra nagyságrenddel magasabb.

A barátságos Bet365 online sportfogadás ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét minden napján folyamatosan működik. A támogatás megtekintéséhez csak két lehetőséget használhat e-mailes kommunikációra, és gyorsabban egy “élő” online csevegésre. A forróvonal nem rendelkezik szerencsejáték-társasággal.

 

Rate this post