Anglia Dele Alli nem szorul a történelemre, mivel az iskolás álmában él

Vegyük például Dele Alli-t. A Spurs középpályás-másodlagos csatárának az a természete van, amely az elmúlt pár évben furcsa fegyelmi kérdéshez vezetett, ezért ésszerűnek tűnt megkérdezni, hogy tudta-e, hogy a világbajnokság bírói gyakran szigorúbbak és kevésbé megbocsátóak

„Tudod, Dele, mint az, ami 1998-ban történt David Beckham kihívással Diego Simeone-ban?”

„Nem láttam. ”

„ Ez volt az egyik klasszikus világbajnokság pillanata. Beckhamet egy igazán ártalmatlan szabálytalanság miatt küldték el, Anglia pedig elvesztette a játékot. Nyilvánvaló, hogy nem emlékszel az Argentínával szembeni mérkőzésre, ha csak két éves voltál, de már azóta is láthattad az események visszajátszásait?

“Nem.Mit csinált? ”Newcastle Jonjo Shelvey látja, hogy a Dele Alli utolsó nevetéssel rendelkezik a Tottenham-ről. További információ

Majdnem semmi sem hasonlított azzal, amit az emberek unibet mobil bónusz elszalasztottak, mivel egyértelműen ideje továbblépni. Alli elnézést nyújthat a világbajnokság történetének vázlatos emlékezetéről. Annak ellenére, hogy gyermekkora alatt egy nagyszerű futballista, ahol az iskolát követően konkrét pályán játszott, nem rendelkezik különösebb emlékekkel a világbajnokságokon, mint amilyen a szomszédos buzz, amit Angliában játszott, amikor „mindenki volt első kertek zászlókkal és grillezőkkel ”.

Ezúttal négy évvel ezelőtt Alli Írországban volt az MK Dons előtti szezonban. „Emlékszem, hogy egyszer figyelem Brazíliát, de nem tudom megmondani, hogy melyik játék volt,” mondja.Ez egy olyan játékos, aki minden ifjúsági szinten – 17, U18, U19 és U21 – képviselte Angliát, de mégis meteorikus emelkedést ért el. Annak ellenére, hogy potenciálját korán felfedezték, mindent még mindig rendkívül gyorsan megtörtént, mióta a Spurs-hez jutottunk. ” mondja. „A világbajnokságra való felkérés hihetetlen érzés. Az igazi megtiszteltetés, hogy elismerjék Anglia egyik legjobb játékosát, és 22 esélyt kapjanak. Izgatott vagyok, és minden bizonnyal készen állok. Mindannyian izgatottak vagyunk. Van egy fiatal csapatunk, és nem akarjuk magunkat előrelépni, de a világbajnokságon megpróbáljuk megnyerni. Ennek a hozzáállásnak kell lennie.Tudjuk, hogy milyen unibet mobil fogadás minőségben vagyunk a csapatban, és úgy érezzük, bármi lehetséges. ”

Az idők egyértelműen megváltoztak. A fiatal csapatból való újraindítás legalább lehetőséget ad arra, hogy elveszítse a múlt poggyászát, és új hozzáállással játsszon.Senki sem szimbolizálja ezt az ötletet jobban, mint Alli, aki az ország egyik legtehetségesebb labdarúgója mellett szinte ugyanolyan büszke rá, hogy a PlayStation játékaiban szerencsés. „Én vagyok a legjobb Fortnite játékos, több mint 100 játékot nyertem, de a fiúk sokasága csak most kezdett el játszani” – mondja.

Nem úgy tűnik, hogy a labdarúgók már régen attól, hogy a számítógépes játékokon túl sok szabadidőt töltenek el, bár a Fortnite különösen egy túlélési játék, amelyet egy csapat játszhat, és az egész világ Oroszországban lesz az elkövetkező hetekben, amint ezt bizonyítja. néhány barokk cél ünnepség.

„Négy hétre van szüksége valamire, hogy megkönnyítse a hangulatot” – mondja Alli. „Meg kell pihenni és pihenni a testét, és a PlayStation egy nagyszerű módja ennek.Mióta játszottunk a Fortnite-nél, mióta elkezdtük ezt az utazást, csapatunkban játszunk, így valójában együtt hoz minket. Ez nem egy magányos tevékenység. ”

Az előző szezonban Mauricio Pochettino leírta Alli-t, mint a világ legjobb 21 éves lányát, dicséretét a Tottenham vezetője világosan hiszi, hogy a játékos képes kezelni. Úgy tűnik, igaza van. – Remélhetőleg azt mondta, mert hisz ez – mondja Alli. – Nem éreztem semmilyen extra nyomást, amit mondott. Tudom, hogy meg kell tartanom a lábam a földön. A labdarúgás a véleményekről szól és rengeteg negatívat hall. Tehát, ha valaki egy bókokkal együtt jön, boldogan fogom elvenni.

„Én személy szerint a menedzser egy nagy oka annak, hogy aláírtam a Spurs-t. Nem fél, hogy fiatalokat játszik.Nem fog megakasztani, hogy megszáradjon, de akkor játszani fog, amikor az idő megfelelő, és nem fél, hogy minden bizalmát bízza. Egy fiatal játékos számára igazi bizalmi fellendítő, aki olyan vezetővel rendelkezik, aki többet bízik benne, mint magadban.

“Mauricio Pochettino az összes fiatal angol játékos közül a legjobbat hozta ki, akár Spurs vagy Southamptonban . Tudom, hogy segített nekem, Harry Winks, Kyle Walker-Peters, még Harry [Kane] és Eric [Dier]. Mindenki bízik benne, és örömmel dolgozik.Úgy érzem, egy nagyszerű helyen vagyok, ahol minden nap képzésre kerülhetem azokkal, akik úgy érzik, mint a család. ”A Fiver: jelentkezzen be és vegye fel a napi futballcímünket.

Alli csatlakozott az MK Dons ifjúságához a 11 éves korosztály, és a labdarúgás karrierje ebből a pontból jött létre, de vajon az iskolás, aki régebbi ellenfeleinél szereti a szerecsendiót, az alakító éveinek konkrét „ketrecében” álmodott-e arra, hogy egy világbajnokságra hívják fel? – Természetesen álmodik róla – mondja. – Az iskolák ezt teszik. Ez nem jelenti azt, hogy ez megtörténik. Egyszer hallottam, hogy az amerikai rapper Russ egy interjút ad a felemelkedéséről, és azt mondta, hogy hihetetlen és hihető lehet egyidejűleg.Kapcsolódhatok ehhez.

„Vannak idők, amikor nem tudom elhinni, hogy Angliába megyek a világbajnokságra, de ugyanakkor tudom, hogy ez az, amit én dolgoztam a egész idő alatt játszottam. Ez az, amit akartam, és amit elhatároztam, hogy elérjem. ”

Lehet, hogy ez a legközelebbi dolog egy mese Angliához, így az Alli számára csak szerencsét kívánhat Oroszországban és remélem tudatában van annak, hogy temperamentuma játékosai gyakran az ellenzéki felzárkózás célpontjai közé tartoznak. – Nem aggódom – mondja mosollyal, az utcai labdarúgó hirtelen visszatér. – Úgy érzem, mindent irányítottam.

Rate this post